Vreme čitanja: oko 1 min.

Srbija po prvi put ima sutkinju u VAR sobi: Leskovčanka posmatra meč Lige šampiona između Arsenala i Bajerna

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona je nedavno ispisala istoriju i Superlige kada je postala prva žena koja je delila pravdu u najvišem rangu srpskog fudbala

  • 0
jelena cvetković

Foto: MN Press

Srbija je navikla da u Srđanu Jovanović ima jednog od najboljih sudija u Evropi, ali će sada moći da se ponosi i jednom sutkinjom. Jelena Cvetković, dama iz Leskovca, delegirana je da iz VAR sobe posmatra meč između Arsenala i Bajerna u Ligi šampiona za žene.

Jelena Cvetković će pomoć u VAR sobi imati u vidu Bartoša Frankoskog, dok će glavni arbitar biti Ivana Projkovska iz Severne Makedonije.

Cvetkovićeva nije nepoznanica među srpskom publikom, ona je u žižu javnosti dospela i nedavno kada je na meču 18. kola Superlige Srbije između Radničkog i Radnika delila pravdu, čime je postala prva žena u istoriji ovog takmičenja.

Ona je tada dobila i cveće, dok je odradila maestralan posao.

To nije prošla neopaženo ni čelnicima UEFA koji su odlučili da joj povere malo veća i bitnija zaduženja. Meč između Bajerna i Arsenala je na programu od 18 časova i 45 minuta u utorak, 21. marta.

Video: Lepa Jelena Cvetković je svirala penal: A obratite pažnju šta se čuje u pozadini nakon toga!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA