≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srbin i Turčin u nesporazumu: Tadićev protivnik odbio da pruži ruku kapitenu Orlova, otkriven i razlog!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tadić je čekao, ali nije dočekao rukovanje od Kokčua

  • 6
Dušan Tadić Foto: Pro Shots Photo Agency / ddp USA / Profimedia

Pred sami početak velikog holandskog derbija između Ajaksa i Fejenorda, kapiten gostiju Orkan Kokču odbio je da se rukuje sa Dušanom Tadićem i tamošnji mediji su preneli i razlog ovog neprijatnog događaja.

Kokču je samo ignorisao kapitena selekcije Srbije, pozdravio se sa sudijom i gledao u drugom smeru samo da bi izbegao pozdrav sa Tadićem.

Na kraju, pobeda Fejenorda, a pojašnjenje ovog nesportskog ponašanja Holanđani su pronašli u tome što je Tadić odbio da promeni kapitensku traku u onu koja bi istakla podršku Turskoj posle razornog zemljotresa.

Dušan je odbio i da nosi drugačiju traku i na Mundijalu kada su neke selekcije pokazale solidarnost sa gej zajednicom i pravima te populacije.

Iako je ceo tim Ajaksa tada nosio majice podrške, čak i donirao novac od prodatih dresova, to nije bilo dovoljno Kokčuu.

Tadić je čekao, ali nije dočekao rukovanje od Kokčua.

Video: Mnoge poznate ličnosti u hotelu fudbalera Srbije: Evo šta Sergej i Tadić kažu o tome

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Skorpion

    21. mart 2023 | 15:03

    Tako je to kada se mali turski fudbalercic povampiri i zamislja da je velicina a od trofeja u svojoj karijeri ima kup Yilmaza Bilmeza, Tadic je za njega institucija i ovaj turcin moze jedino da mu cisti kopacke.

  • 💪🇷🇸💪

    21. mart 2023 | 14:58

    Ma sav se potresao zbog toga evo dva dana samo jede čvarke u znak podrške kolegi.

  • Boda Tajson Doživotna

    22. mart 2023 | 00:25

    Ko je nosio naše zastave,ko je odao počast civilima i vojnicima koji su poginuli za vreme bombardovanja? Ko je klelčao minut pred utakmicu kada su srpska deca i trudnice ubijana kasetnim bombama? Bravo Tadiću. Rusija Srbija. Uraaaaa...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA