Vreme čitanja: oko 1 min.

Mačva šokirala Traktoriste u Beogradu, Pejović sa dva gola nokautirao lidera: Šapčani grabe ka opstanku u PLS

Vreme čitanja: oko 1 min.

Odlično izdanje je imala Mačva iz Šapca u Beogradu ovog podneva, gde je savladala lidera Prve lige

  • 0
Luka Pejović, FK Mačva Šabac Foto: Darko Đorđević

Prva Liga Srbije ulazi u najzanimljiviji period sezone, u poslednjih pet kola ovog takmičenja, koji će odlučiti o tome ko će ići u plejof zonu, a ko u plejaut i borbu za opstanak u ovom rangu takmičenja. Utakmice su napete, prepune iznenađenja, a najnovije je priredila Mačva.

Šapčani su gostovali na veoma nezgodnom terenu u Beogradu, gde su igrali protiv favorizovane ekipe IMT-a, koja i drži prvo mesto u ovom rangu. Ipak, ekipa Zorana Vasiljevića je osetila moć "Provincijskog Urugvaja" i prošla je kao "bos po trnju - poraženi su sa 3:1.

Mačva je konačno uspela da postigne više od jednog gola na meču i to je odmah rezultiralo pobedom, iako su bili potpuni autsajder u ovom meču. Bolje je otvorila meč Mačva, poveli su već golom u 18. minutu preko Pavla Radunovića, da bi 10 minuta kasnije izjednačio Glišić.

To je bio alarm za Mačvu, koja je potom nošena Lukom Pejovićem, najboljem strelcu ekipe, koji je postigao dva gola. Pejović, inače dete Mačva, koji je pričao i za Telegraf pred meč sa Zvezdom u Kupu, on je prvi gol postigao u 44. minutu. Međutim, tu Pejović nije stao, već je postigao i još jedan gol sredinom drugog poluvremena - 69. minutu, koji je i postavio konačnih 3:1.

Luka Pejović, FK Mačva Šabac Foto: Darko Đorđević

Pored ovog meča su odigrane i još dve utakmice, Loznica i Rad su odigrali derbi začelja, gde su remizirali sa 1:1, dok je u poslednjoj utakmici ovog dana Trajal vodio sa 2:0 na poluvremenu protiv Radničkog sa Novog Beograda, da bi tek u 94. minutu stigli do pobede od 3:2.

Video: Najbolji momenti sa meča Mačva - Crvena zvezda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA