≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Filip Kljajić napustio Novi Pazar posle napada huligana, ostali igrači u strahu da im se ne desi isto

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovu vest potvrdio je nesuđeni trener Pazaraca Feđa Dudić koji se zbog novonastale situacije i stanja među igračima vratio u Sarajevo posle samo dva dana boravka u superligašu

  • 3
filip kljajić Foto: MN Press

Jezive vesti stižu iz Novog Pazara. 

Tamo je u toku potpuno rasulo u superligašu koji je, kao i država, nemoćan da se izbori sa huliganima. U toku samo jednog dana klub su napustili predsednik Rasim Ljajić, prvi golman Filip Kljajić i novi trener Feđa Dudić koji je samo stigao da konstatuje stanje posle napada huligana na Klajića, i da se vrati kući u Sarajevo - dva dana posle dolaska na "mesto zločina".

Dudić je inače trebalo da bude četvrti trener Pazara ove sezone.

- Po samom dolasku na stadion zatekao sam problem koji se desio taj dan, odnosno napad na kapitena Filipa Kljajića gde je on odlučio da mu je to poslednji dan boravka u Novom Pazaru. Razgovarao sam lično sa njim, ali nisam uspio da promenim njegovu odluku što ga u potpunosti razumem jer njegova sigurnost i sigurnost njegove porodice je došla u pitanje - otkrio je Dudić situaciju sa bivšim golmanom Partizana koji je, kako stvari stoje, jednom za sva vremena završio priču sa Pazarom.  

Ni ostali igrači nisu bolje danas posle svega. U svlačionici, kaže Dudić, zatekao je muk.

- Nakon toga otišli smo na stadion, zatekao sam jednu tišinu u svlačionici i igrače koji su u strahu da sutra ne dođu i oni u istu situaciju koja se dogodila Filipu - kaže Dudić za medije u BiH.

Video: Novopazarci vređaju Delije i skandiraju Sandžačkoj Republici: Secesionistički povici na Marakani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja ne razumem

    22. mart 2023 | 22:09

    Ovamo se Delije i Grobari kao svadjaju ko su veci srbi a ovoj bednoj rulji niko da izadje na crtu. Rasrafite ove bednike jednom za sva vremena da znaju gde zive i kako treba da se ponasaju.

  • Dule

    22. mart 2023 | 20:33

    ti su gori od zvezdinih albanaca..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA