Vreme čitanja: oko 1 min.

Kolonija Srba u Americi sve brojnija: Šapčanin stigao u Ostin, jedva čeka debi na Q2 stadionu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo će mu biti treći klub u inostranstvu

  • 0
Aleksandar Radovanović Printskrin: Youtube / Jean Reno

Kolonija Srba u MLS-u postaje sve brojnija, neki su se ustalili i postali okosnice svojih klubova, a Ostin je odlučio da u svoje redove dovede i štopera iz naše zemlje, Aleksandra Radovanovića koji dolazi na pozajmicu iz Kortrajka.

Radovanović je rođen u Šapcu, gde je i počeo svoju karijeru, koja ga je kasnije vodila do OFK Beograda, Spartaka i Vojvodine, pre nego što se otisnuo u inostranstvo i potpisao za Lans. Odlične igre u ovom klubu su ga prosledile dalje, dogurao je i do Belgije, ekipe Kortrajka, dok je nova stanica MLS liga.

- Uzbuđen sam što sam potpisao i daću sve od sebe da im pomognem da dosegnu visine. Klub ima neverovatnu navijačku bazu i ne mogu da dočekam da zaigram na Q2 stadionu po prvi put - rekao je Radovanović odmah po dolasku u klub.

Reči hvale nije štedeo ni sportski direktor Šon Rubio, koji kaže da u Aleksandru vidi čoveka koji će doprineti kvalitetom i dubinom u rosteru ove ekipe.

Video: Najoriginalniji tata navijač: Anestezirao je ćerkicu telefonom da bi mogao da prati utakmicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA