≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novi potpredsednik FSS Nedimović gledao poraz klinaca od Belorusije, na tribinama i Vlahović, Kostić, Tadić...

Vreme čitanja: oko 1 min.

Može biti da je naše nade pojela trema zbog poznatih faca na tribinama

  • 4
FSS Šurbatović i Nedimović Foto: MN Press

Aktivno je poslednjih dana u staropazovačkoj fudbalskoj bazi gde se, posle izbora za predsednika FSS, gleda ka novim izazovima, a neki su već krenuli. Za kadete, danas je bio važan dan jer su igrali kvalifikacioni meč protiv vršnjaka iz Belorusije i izgubili 2:1.

Da li je ovo samo bio loš dan za naše nade, ili pak odraz trenutnog kvaliteta dva tima a može biti da je naše klince jednostavno pojela trema zbog važnih "faca" sa tribina, tek nisu se proslavili, ali biće vremena za popravni.

Sa osunčanih tribina Sportskog centra meč su, pored ostalih, posmatrali selektor Stojković, gotovo kompletan tim na čelu sa Tadićem, Mitrovićem, Vlahovićem, kostižem, novi adutom Samardžićem, Pavlovićem...

Na tribinama je bio i deo novog rukovodstva Fudbalskog saveza na čelu sa novim potpredsednikom Branislavom Nedimovićem koji će, kao što je poznato, u slučaju iznenadnog odsustva prvog čoveka Saveza Dragana Džajića, po slovu statuta moži da preuzme rukovođenje ovom organizacijom.

Uz Nedimovića bio je i ggeneralni sekretar Jovan Šurbatović koji je sačuvao poziciju uprkos spekulacijama da mu se sprema otkaz.

Video: Dragan Džajić posetio fudbalere Srbije i održao kratak govor

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pop

    22. mart 2023 | 22:04

    Dzajic je izabran da bude Predsjednik par mjeseci. Povuce se i ovaj strucnjac ce voditi Savez. Zato Srbija nece vidjeti ni Evropsko ni Svjetsko prvenstvo.

  • My

    22. mart 2023 | 23:20

    Dace Bog da im sve bude kao ova utakmica zbog nacina na koji su dosli tu gde su. Sport sportistima, a ne propalim ministrima i ulizicama.

  • Vesna

    22. mart 2023 | 23:27

    Baksuz. Dodje prvu da gleda i izgubismo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA