≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Možda ne igraju u top klubovima, ali zato "šetaju" lepotice: Piksijevim Orlovima preti i bivši igrač Voždovca

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lasickas i Novikovas su najzvučnija imena litvanske reprezentacije

  • 2
Žene fudbalera Litvanija Printskrin: Instagram/daniel_romanovskij /arune.zubiene

Fudbalska reprezentacija Srbije u petak veče (20.45) počinje kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2024. godine, a prvi rival je i onaj najlakši, barem na papiru - selekcija Litvanije!

Već smo pisali zbog čega bi Orlovi trebalo da budu oprezni kada je u pitanju rival iz petog šešira, dok je tradicija na strani Srbije koja ima pet pobeda iz šest utakmica. Doduše, na poslednja tri nije uspela da sačuva mrežu.

Kada je u pitanju spisak prvog rivala Orlova, na njemu se nalaze sledeći igrači:

Golmani - Džijugas Bartkus (Kirjat Šmona), Emilijus Zubas (Hapoel Tel Aviv), Lukas Paukšte (Šiauliai). Odbrana - Linas Klimavičijus (Panevežis), Edvinas Girdvainis (Žalgiris), Kipras Kažukolovs (Žaligiris), Vilius Armalas (Hegelman), Pijus Širvis (Panevežis), Egidijus Vaitkunas (Šiauliai), Justas Lasickas (Olimpija), Markas Beneta (Panevežis). Srednji red -  Arvidas Novikovas (Hapoel), Fedor Černih (AEL), Modestas Vorobjovas (Kindija), Klaudijus Upstas (Hegelman), Guidas Gineitis (Torino), Vikintas Slivka (Lamija), Domantas Šimkus (Mura), Gratas Sirgedas (Žalgiris), Eligijus Jankauskas (Šiauliai), Danijel Romanovskij (Šiauliai). Napad - Gitis Paulauskas (Egnjacija), Karolis Laukžemis (Gargždu).

Arvidas Novikovas Printskrin: Instagram/arvydas1818

Mnogima verovatno ova imena ne znače ništa, osim kada je u pitanju defanzivac Olimpije Justas Lasickas. U pitanju je nekadašnji fudbaler Voždovca koji je dres Zmajeva nosio tri godine.

Guidas Gineitis je i te kako poznat Vanji Milinković-Saviću, Nemanji Radonjiću i Ivanu Iliću jer se ove zime priključio Torinu iz SPAL-a, dok je verovatno najzvučnije ime Arvidas Novikovas koji nastupa za Hapoel. Svojevremeno je igrao za Bohum i Legiju iz Varšave.

Justas Lasickas, Voždovac, Litvanija Lasickas je bivši igrač Voždovca Foto: MN press

Eligijus Jankauskas je trenutno najbokji strelac lige sa tri gola - posle četiri kola. Igra za Šiauliai, a tu je i njegovs saigrač Danijel Romanovskij.

Ono što je zanimljivo kada su u pitanju litvanski fudbaleri jeste i to da mnogi od njih kod kućeimaju atraktivne supruge i devojke čije fotografije možete pogledati ispod:

Video: Grme tribine kad se pojave žene srpskih fudbalera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nexxx

    23. mart 2023 | 13:17

    Nasi igraci se loze na supruge svojih saigraca,tako da ono..sve ok

  • CH

    23. mart 2023 | 15:34

    Kako li ovi fudbaleri znaju koja je čija žena ili devojka kada su sve iste,identicne?Jedino ovu Sofiju svi znaju.Mislim fudbaleri.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA