≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Navijači BiH besni na selektora zbog bivšeg igrača Vojvodine

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svi se pitaju zašto Stevanović nije u timu za meč

  • 0
Miroslav Stevanović Foto: MN Press

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras započinje kvalifikacije za odlazak na Evropsko prvenstvo 2024. godine, a selektor Faruk Hadžibegić je pre početka istog izazvao određene kontroverze u komšiluku!

Zmajevi od 20.45 čaova dočekuju Island u Zenici, a Hadžibegić je pred svoj debi odlučio da za ovaj duel izostavi Miroslava Stevanovića - jednog od najstandardnijih igrača BiH.

U pitanju je bivši igrač Vojvodine koji nastupa za švajcarski Servet, a tokom karijere nosio je i dresove banjalučkog Borca, Sevilje, Elčea, Alavesa i Željezničara.

Mediji u BiH ističu da je Stevanović zdrav i da nije u pitanju povreda, dok Hadžibegić ovu svoju odluku nije objasnio. Dovoljno da izazove revolt navijača koji su besni zbog ove odluke i svoje nezadovoljstvo su iskazali na društvenim mrežama.

Pored Islanda, BiH se nalazi u grupi sa Portugalijom, Slovačkom, Luksemburgom i Lihtenštajnom. Podsetimo, dve prvoplasirane selekcije idu na EP.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA