≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Srbija - Litvanija u kvalifikacijama za EP

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tekstualni prenos ovog meča možete pratiti i putem Telegraf sporta

  • 24
Saša Lukić, Dušan Vlahović, Aleksandar Mitrović Foto: Marko Jovanović

Kreće nova odiseja u režiji selektora Dragana Stojkovića Piksija i fudbalera Srbije. Posle plasmana na Mundijal u Kataru, oprosta od tog takmičenja već u grupi, stižu na red i kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj. Prvi rival našoj selekciji biće ekipa Litvanije (20.45) na našem najvećem stadionu - Marakani.

Srbija kreće svoj put ka Nemačkoj iz prestonice, Beograda, gde će s početkom od 20 časova i 45 minuta igrati protiv Litvanije na stadionu Rajko Mitić, iliti popularnoj Marakani. Direktan TV prenos ovog meča je zakazan putem RTS 1 i Arena sport 1 Premium kanala.

Jasno je svima da je Srbija izraziti favorit, iako u ovakvim utakmicama ne postoji lak meč. Međutim, kada se pogleda igrački kadar, mora se priznati da su Orlovi ipak miljama ispred svog rivala, koji će biti prvi meč od dva, pošto je sledeći zakazan za 27. mart, kada će Orlovi igrati u Podgorici.

Osim Litvanije, Srbije, Crne Gore, u grupi su još i Bugarska i Mađarska, odakle će prve dve reprezentacije uspeti da pronađu plasman na finalni turnir koji je na programu u Nemačkoj tokom 2024. godine.

Video: Piksi o poziciji za Gudelja: Možda može da bude napadač, ali to još niko nije probao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA