≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mesi krvav završio na travi: Dvojica igrača Paname mu uletela klizeći istovremeno, svi su ostali u šoku

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uhvatio se Leo odmah za koleno, ali na njegovu sreću ništa na kraju nije bilo toliko strašno

  • 1
Lionel Mesi Foto: AP/Tanjug

Kako je izgledalo u prvobitnom trenutku, na kraju se situacija dobro završila po Lionela Mesija na kog su, tokom prijateljskog meča, istovremeno startovala dvojica igrača Paname!

Igrao se 15. minut kada je lopta bila kod kapitena Gaučosa koji je samo nekoliko trenutaka ranije imao izliv emocija zbog dočeka koji su navijači priredili.

U jednom trenutku na njega su se zaletela dvojica igrača u crvenom dresu, istovremeno su uleteli klizeći i umalo izazvali tuču.

Mesi je pao na travu i odmah se uhvatio za koleno, izgledalo je jako loše - pogotovo što mu je koleno krvarilo, ali se na svu sreću sve dobro završilo i mogao je da nastavi meč.

Na kraju je svoju partiju krunisao i golom u 89. minutu, što mu je bio 800. u karijeri računajući i klub i reprezentaciju.

Video: Rekli smo mu da ga Srbija voli, ovako je reagovao: Telegraf 2 sata čekao Mesija, ispao je ljudina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LM7

    24. mart 2023 | 08:12

    Ovako Mesi igra svoj "prijateljski" mec. A neko se seta kao balerina u "takmucarskom" mecu i sutira na gol golmanu koji je(pa necete verovati) poluslep. Golman Lihtenstajna je poluslep dragi moji.Eto protiv koga statisticar popravlja statistiku.A Mesiju lome noge u prijateljskom mecu.E zalosti,tugo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA