Vreme čitanja: oko 2 min.

Izazzov prihvaćen! Igra 1-3 gola donela 100.000 dinara

Vreme čitanja: oko 2 min.

Prvi dan Mozzart Izazzova doneo je velika uzbuđenja

  • 0
engleska - danska Foto: Tanjug/AP

Uključi se u Mozzart Izazzov - očekuje te fond od 500.000 dinara SVAKOG DANA!

Prvi dan Mozzart Izazzova doneo je velika uzbuđenja - igrači su imali zadatak da pogode što više parova s minimalnom kvotom od 1,25, a većina je do cilja pokušala da dođe stavljajući na tikete utakmice reprezentacija koje dominiraju ovih dana.

Kao što verovano znaš, u Mozzart Izazzovu očekuje te nagradni fond od 500.000 dinara SVAKOG DANA, a odvojena su takmičenja na webu (uplate tiketa preko sajta i aplikacije) i uplatno-isplatnim mestima.

U četvrtak, pobednici u oba takmičenja imali su po 13 pogođenih parova, a mi vam predstavljamo tiket koji je zauzeo prvo mesto na webu, pobedivši na taj način konkurente koji su ozbiljno pretili sa po 12 pogođenih parova.

Mozzart tiket Foto: Promo/ Mozzart

Ovaj igrač koristio je samo jednu igru na tiketu - 1tm 1-3 - odnosno da će domaćin dati najmanje jedan, a najviše tri gola na meču, i to se ispostavilo kao sjajna taktika. I taktika koja je ovom igraču donela prvo mesto i - 100.000 dinara!

A današnji zadatak glasi: pogodi bilo koji tip na utakmici Srbija - Litvanija s kvotom 1,30 i više. Svi oni koji ispune ovaj uslov učestvuju u takmičenju, a pobediće oni koji, uz ovaj uslov, budu imali najveću pogođenu ukupno kvotu na tiketima.

Mozzart Izazzov trajaće od 23. marta do 23. aprila - budi deo najvećeg takmičenja u sportskom klađenju u Srbiji i jedan od 960 pobednika!

Mozzart izazzov Foto: Promo/ Mozzart

Igraj svoje omiljene igre na webu ili na uplatno-isplatnim mestima, prati dnevne zadatke i pokaži svoje kladilačko umeće.

Svakog jutra, u periodu od mesec dana, objavljivaćemo nove dnevne izazzove koje treba da ispuniš kako bi ušao u konkurenciju za deo dnevnog nagradnog fonda od čak 500.000 RSD.

Kako bi baš ti na kraju dana uzeo deo kolača od pola miliona dinara, potrebno je da pogodiš najveću kvotu tog dana uz ispunjeni dnevni izazzov.

Za učešće je potrebno da ispuniš nekoliko jednostavnih koraka:

  • KORAK 1: saznaj dnevni izazzov na svom omiljenom uplatnom mestu, putem sajta www.mozzartbet.com ili na društvenim mrežama
  • KORAK 2: sastavi tiket sa uslovom/izazzovom i bilo kojim utakmicama koje se igraju SAMO tog dana (takmičarski dan traje 24 sata, u periodu od 8.00 sati do 8.00 sati narednog dana)
  • KORAK 3: uplati tiket i pogodi najveću kvotu

Ako je tiket dobitan i dnevni izazzov ispunjen – rangiraš se za jednu od vrednih nagrada, a 20 pobednika sa weba i 10 sa uplatno-isplatnih mesta svakog dana deli nagradu.

Prati mozzartbet.com ili se informiši na svom uplatno-isplatnom mestu da saznaš da li je tvoj tiket među najboljima tog dana. Prilikom naplate tiketa na uplatnom mestu, na pultu zatraži dodatne informacije oko nagrade.

Kompletna pravila možeš da pročitaš OVDE.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA