Vreme čitanja: oko 1 min.

Haos u PLS: Karikari se hvatao za međunožje, pa umalo izazvao tuču i dobio crveni karton

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sloboda je povela u 31. minutu, nakon što je Nikola Milekić prevario golmana domaćih, ali je ubrzo usledilo novo uzbuđenje

  • 1
Kvaku Karikari Prinscreen: YouTube/Mozzart Bet Prva liga Srbije

Potpuni haos viđen je u Ubu, na meču Prve lige Srbije između Jedinstva i Slobode iz Užica. Meč je na kraju okončan podelom bodova, rezultatom 1:1, ali je to ostalo u drugom planu, zbog jedne potpuno bizarne situacije.

Naime, Sloboda je povela u 31. minutu, nakon što je Nikola Milekić prevario golmana domaćih, ali je ubrzo usledilo novo uzbuđenje.

U 43. minutu, internacionalac, Kvaku Karikari je pogodio za Jedinstvo, a potom je nastao haos, i to ni manje ni više zbog sporne proslave gola. Karikari je pogodak proslavio tako što je ispred klupa uhvatio za međunožje, što je izazvalo revolt kod gostujućeg tima, te je umalo došlo i do tuče dva igrača.

Odmah je bilo jasno da je proslava preterana, te je glavni arbitar, Marina Živković izvadila žuti karton, ali je ubrzo, nakon konsultacije sa pomoćnicima pokazala Karikariju direktan crveni karton.

Celu situaciju možete pogledati u snimku ispod.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bata

    24. mart 2023 | 15:59

    Sprema transfer u Zvezdu,pa se dokazuje na primeru Kange,i Gobelje skidaće,,,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA