≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crna Gora slavila pred meč sa Srbijom: Dete Zvezde srušilo Bugarsku i Krstajića na startu kvalifikacija za EP

Vreme čitanja: oko 1 min.

Krstović je 2019. godine došao Crvenu zvezdu i dobijao je priliku na kašičicu sve do 2022. godine i odlaska u Dunajsku Stredu

  • 5
Adam Marušić Foto: MN Press

Fudbalska reprezentacija Crne Gore, tri dana pred meč sa Srbijom u Podgorici, savladala je na gostovanju selekciju Bugarske golom Nikole Krstovića na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Crna Gora će u ponedeljak u dobrom raspoloženju dočekati Orlove pošto su uspeli da nađu ključ za tim Mladena Krstajića i da jednim golom odnesu sva tri boda.

Tokom čitavog susreta, Sokolovi nisu uspevali da preuzmu loptu, imali su daleko manji posed, ali su u nekoliko navrata dobro udarili na Bugare koji su napravili kardinalnu grešku u 70. minutu.

Vladimir Jovović je ukrao loptu, odigrao dupli pas sa Stevanom Jovetićem, a onda sa desne strane ubacio loptu po zemlji na drugu stativu gde se našao Krstović koji nije imao golmana ispred sebe, te je lako pogodio jedva branjenu mrežu.

Krstović je 2019. godine došao Crvenu zvezdu i dobijao je priliku na kašičicu sve do 2022. godine i odlaska u Dunajsku Stredu gde standardno igra u prvoj postavi i najbolji je strelac ekipe.

U 87. minutu, Bugarska je imala ubedljivo najveću šansu kada je Rusev sa samo 12 metara već savladao golmana Crne Gore, ali je kapiten Stefan Savić kapitenski reagovao, držao leđa Mijatoviću i sklonio loptu sa gol linije.

Još dve ogromne gužve su se dogodile u kaznenom prostoru gostiju, ali je Crna Gora preživela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laki

    24. mart 2023 | 20:54

    Hvala komsije proso mi tiket hehe

  • Semajlirane_pufne

    24. mart 2023 | 21:37

    Krstajic?!Ma nemoguce da njegova reprezentacija izgubila,sto mi je to poznato...trebamo da najurimo Piksija pa njega da dovedemo posto Piksi ne valja

  • vk

    24. mart 2023 | 20:24

    Krstovic je nije najbolji sretac ekipe nego najbolji strelac te zemlje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA