Vreme čitanja: oko 1 min.

Švajcarci sa Džakom došli u Beograd, evo kako su ih dočekali na aerodromu Nikola Tesla

Vreme čitanja: oko 1 min.

On takođe kaže da se selekcija nalazi u luksuznom hotelu na pola sata od grada, te da, osim laveža pasa, nema nikakve druge buke ispred zgrade

  • 22
granit džaka Foto: Tanjug/Ap

Fudbalska selekcija Švajcarske doputovali su u Srbiju gde će igrati svoj meč kvalifikacija za prvenstvo Evrope protiv Belorusije koja ne može zbog političke situacije da igra na svom terenu.

Novinar Blika, Sebastijan Rider, objasnio je kako izgledalo sletanje na beogradski aerodrom.

- Na VP ulazu, mala jedinica specijalaca uz pomoć švajcarskog obezbeđenja je čuvalo delegaciju. Sleteli smo oko 18 časova, Murat Jakin se nasmejao za kamere i kazao da je let bio sjajan - napisao je Rider.

Kako on navodi, strah je postojao zbog Granita Džake, momka rođenog u južnoj srpskoj pokrajini i koji je bio sklon u nekoliko navrata provokaciji prema srpskoj reprezentaciji.

- To je razlog zašto je kapiten nervozno čuvan na beogradskom aerodromu sve do ulaska u timski autobus. Faktor je i taj meč sa Srbijom iz Katara kada je bio u centru pažnje. Strah je, u Beogradu, brzo nestao, jer se niko nije ni interesovao za dolazak švajcarske reprezentacije.

Novinar je naveo da su potencijalni izgrednici krenuli u tom momentu na meč Srbije i Litvanije, te da će Švajcarska nastaviti put ka Novom Sadu gde će na Karađorđu igrati protiv Belorusije.

On takođe kaže da se selekcija nalazi u luksuznom hotelu na pola sata od grada, te da, osim laveža pasa, nema nikakve druge buke ispred zgrade.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ranko

    25. mart 2023 | 13:24

    Žvalavi Džaka, ovde niko ne misli na njega, daje sebi na značaju.

  • Yu

    25. mart 2023 | 13:27

    Svi u Novi Sad da navijamo za Belorusiju

  • Realno

    25. mart 2023 | 14:09

    Ostavite ga i ne dajte pažnju… njemu je najveća kazna u životu što je u svojoj koži!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA