≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prokletstvo Partizana: Dva gola mu dao Bugarin koji košta 150.000 evra i do ovog momenta nije zatresao mrežu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sve ukupno, protiv Boteva 32 minuta, protiv Arde 24 minuta i protiv CSKA Sofije samo sedam minuta

  • 4
Svetislav Dikov Foto: Arenasport/Printscreen

Fudbaleri Partizana su u očajnoj formi i to su dokazali na prijateljskoj utakmici sa CSKA 1948 gde su na svom stadionu poraženi sa 2:0 golovima napadača Svetosava Dikova.

To da crno-belima ne ide baš najbolje nije novina, ali za Dikova jeste novi momenat da postigne dva gola na jednoj utakmici, jer je u dosadašnjem delu bugarskog prvenstva ostajao totalno "suv".

Bugarin je u 34. minutu glavom zatresao mrežu vicešampiona Srbije, a onda je u 54. ukrotio loptu u 16 metara i raspalio u donji levi ugao.

Možda i počinje da se isplaćuje akvizicija za CSKA shodno tome da ovaj igrač nije odigrao ni celih 90 minuta još od novembra prošle godine kada je došao u tim.

Sve ukupno, protiv Boteva 32 minuta, protiv Arde 24 minuta i protiv CSKA Sofije samo sedam minuta.

I, eto, došla je prijateljska utakmica sa Partizanom i on je uspeo da postigne dva gola iako u ovoj godini, do ovog momenta, nije postigao niti jedan.

Po specijalizovanom sajtu Transfermarkta, Dikov košta samo 150 hiljada evra. Njegova vrednost je išla do 350 hiljada dok je bio u Lokomotivi iz Sofije, ali su ti dani iza njega.

U karijeri je igrao za drugoligaše i trećeligaše, oprobao se u Carskom Selu gde je sebi obezbedio transfer u CSKA 1948.

Nakon toga Tabor iz Slovenije, zatim ponovo Carsko Selo, a onda Lomotiva Sofija gde je doživeo svoj zenit.

Nakon toga odlazak u Poljsku i povratak u drugu ligu Bugarske gde iz drugog tima CSKA 1948 vraćen u prvi, a ovo ga možda i pogura u konkurenciji saigrača.

Video: Bivši igrač Partizana zakucao loptu pod prečku i šokirao Zvezdu u finišu: Crveno-beli bez pobede

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOBA

    25. mart 2023 | 14:53

    Ja mislio da je Partizan iz Kaluđerice izgubio od bugara,kad ono parni valjak,nema komentara jer svi sada samo prate košarku kao nekada samo vaterpolo,jaki navijači,lako je kada se osvajaju Toletove titule i Stanojević postade trenerčina,gde ste sada,na muci se poznaju navijsči,da su nastavili da gube košarkaši isto bi prošli kao fudbaleri,vređali Željka pisle svakog poraza

  • Dado

    25. mart 2023 | 15:40

    Големи поздрави за братка што гу дава комата два на партизанскоте екипува. Сас убаво уживание на управа от Партизан ФК што гу големо примаете на свое травче.

  • SAŠA FRANKFURT

    25. mart 2023 | 14:58

    Munu ga bratko dva puta!! Blagodarim!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA