≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fudbaleri Srbije kao holivudske zvezde: Piksi zračio elegancijom, Tadić i Vlahović "na meti" obožavateljki

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lepa slika pre leta fudbalera za Podgoricu

  • 0
dušan tadić Foto: MN Press

Najbolji fudbaleri Srbije danas su poleteli ka Podgorici gde ih dan kasnije, od 20.45, čeka meč protiv Crne Gore u okviru kvalifkacija za Euro 2024. godine.

Ekipa predvođena selektorom Draganom Stojkovićem i njegovim saradnicima u prepodnevnim satima je stigla na aerodrom "Nikola Tesla", gde je, očekivano, odmah privukla pažnju ljudi koji su se zatekli u vazdušnoj lici.

Bio je to "zicer" za običan svet koji se nije smeo propustiti. Autogram, selfi, sve je moglo, i jedno i drugo, bila je ovo idealna prilika da se dođe do lepe uspomene. Nije bilo ni prevelike gužve na aerodromu, pa su i fudbaleri imali vremena pre leta da se kratko podruže sa ljudima.

Brzo, prilazili su im mladi i stari, devojke, svi prijatno iznenađeni što su imali sreću da uživo, tako blizu, vide naše fudbalske asove, a jednako raspoloženi bili su igrači koji su nasmejani izlazili susret obožavaocima.

Lepa slika ovekovečena je i objektivom fotoreportera, a kako ej to sve izgledalo danas, pre leta fudbalera za Podgoricu, pogledajte u nastavku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA