≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stanković otkrio kako je došao u Sampdoriju: "Razgovarao sam sa Sinišom, rekao mi je da ne pravim sr***a"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stanković je govorio i o prjateljstvo sa Žozeom Murinjom

  • 2
Dejan Stanković Foto: Fabrizio Carabelli / ipa- / Sipa Press / Profimedia

Aktuelni trener Sampdorije Dejan Stanković dao je opširan intercju za italijanski Corriere dello sport u kojem se, između ostalog, dotakao i prijateljstva sa Sinišom Mihajlovićem i Žozeom Murinjom. 

Stanković je istakao da je u Sampdoriju došao uz savetovanje sa Sinišom Mihajlovićem .

- Naravno, pre nego što sam prihvatio ponudu Sampdorije, razgovarao sam sa Sinišom, pošto sam bio svestan delikatne situacije u kojoj se nalazi klub. On mi je predložio da prihvatim i ne pravim sr**a. Siguran sam da bih zažalio što nisam prihvatio ovu ponudu. Imam 44 godine, i i da se loše završi još uvek bih zavređivao poštovanje. Postoji skala sa dve strane: pobede na jednoj strani, porazi na drugoj strani Kada uspete da smanjite jaz između to dvoje, shvatite da ste odrasli.

Potom, Stanković je prokomentarisao i prijateljstvo sa Žozeom Murinjom.

- Moje poštovanje za njega je veliko. Dođao je u Inter kada sam već imao trideset godina i mislio sam da sam dao sve što sam mogao. Portugalac je uspeo da mi pomogne da napredujem više od očekivanog. Od tada smo u kontaktu i slušam ga i danas, pitam ga za savet i mišljenje. To je čovek i trener neobične inteligencije i sposobnosti. Trenira igrače, direktore, osoblje, medije i navijače. On je empatična i angažovana osoba. Kao i Mihajlović, on ima jak karakter. Ili  ga se klonite ili ga duboko poštujete. Mislim da neki još nisu shvatili Murinjovu veličinu ili jednostavno ne žele da je prihvate.

Video: Stojković nakon pobede Srbije: Nema slavlja, nema euforije, čeka nas Podgorica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA