≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Skandal na Adi: Fudbalerke Rada upale na meč kako bi pesničile koleginicu iz Požarevca

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sukob je počeo tokom međusobnog duela dva tima

  • 2
Policija, patrola, Ada Ciganlija, prvi maj Foto: Tanjug/AP/Darko Vojinović

Fudbalerke Rada N.M. i A. U. pesnicama su nasrnule na koleginicu iz Požarevca, i to, tokom utakmice Požarevljanki sa Zemunom, u 11. kolu Prve lige za žene.

Kako prenosi Sport Klub, prvotimke "građevinara" suspendovane su do izricanja konačne kazne. Postupak je podveden pod oznakom "hitno" i do srede naloženo izjašnjavanje aktera o do sada nezabeleženom incidentu na domaćim terenima.

Prema navodima iz prijave, članice Rada „neovlašćeno su ušle u restriktivan prostor, kao gledaoci, verbalno i fizički napale fudbalerku iz Požarevca, prilikom njenog izlaska sa terena i ulaska u svlačionicu.

Isti izvor navodi da je sukob između igračice Požarevca i Radovog tandema počeo tokom međusobnog susreta dve ekipe u Stigu. Od tada, trajala je sedmodnevna intezivna komunikacija, prepuna pretnji, psovki, uvreda i najava brzog obračuna.

Video: Skandal na meču Zadra: Navijač izbačen zbog gađanja sudije, umalo tuča sa redarima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Geras

    26. mart 2023 | 13:36

    To je normalno kod nas... Beogradski timovi se tako ponašaju... Roditelji kada gledaju decu divljaju... Sudija ne sme da svira drugačije... Užas... Dodjite na utakmice Rada,Partizana,Surcina,....samo da vidite to... Prete sudiji... Vređaju decu.... Neverovatno

  • JS

    26. mart 2023 | 13:03

    Kazna, isključiti Radovke, ako smete.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA