≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najlepša slika dana: Nemanjina poruka i nasmejano lice Dragiše Gudelja posle borbe za život

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veliko, veliko olakšanje

  • 0

Dan posle zaista uznemirujućeg prizora i borbe za život na terenu, Dragiša Gudelj je dobro. Pokazuje to i njegova fotografija koju je na svom Instagram nalogu objavio njegov brat, fudbalski reprezentativac Srbije Nemanja Gudelj.

Nemanja, koji je uz ekipu u Podgorici, uz fotografiju svog nasmejanog brata iz bolnice, ispisao je i poruku u kojoj se zahvalio svima koji su se angažovali da njegov brat ne doživi najgori scenario. Posebnu zahvalnost Nemanja duguje lekarima Kordobe i osoblju bolnice u kojoj je smešten Dragiša.

- Želim da se iskreno zahvalim u ime svoje porodice i svoje, na ukazanoj brizi o Draginom zdravstvenom stanju. Život mog brata nastavlja da kuca zahvaljujući hitnoj intervenciji medicinske službe FK Kordobe, uz posebnu zahvalnost doktorima Hoseu Migelu Bretonesu, Antoniu Eskribanu i Martinu Luni, fizioterapeutu Aleksu Ruedeu i Franu Plazi, kao i dr Veroniki Arojo i kardiologu Hose Mariji Seguri, i svakom od zdravstvenih radnika u bolnici Reina Sofija u Kordobi na angažovanju - piše u poruci Nemanje Gudelja.

Zahvalio se i svima koji su slali poruke podrške u teškom trenutku po porodicu i Dragišu.

- Uprkos teškoj situaciji, osetili smo vašu podršku i ljubaznost, gestove koje nikada nećemo zaboraviti. Na kraju, hvala navijačima belo-zelenih, na svakoj pesmi ohrabrenja i da Dragijeva ljubav prema vama bude još veća. Pravi ratnik već stoji, jer kažu da nikad ne odustaje. Hvala vam.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Nemanja Gudelj (@nemanjagudelj)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA