≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nove vesti o stanju Dragiše Gudelja: Moraće da ostane u bolnici još jednu noć pod budnim nadzorom lekara

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ali, dobro je da je situacija stabilna i da se očekuje da brzo bude otpušten na kućno lečenje

  • 4

Dobre vesti stižu iz Španije povodom zdravstvenog stanja Dragiše Gudelja. Brat srpskog reprezentativca Nemanje se uspešno oporavlja u medicinskom centru nakon što je kolabirao na terenu na jučerašnjoj utakmici.

Lekari su na svu sreću odmah reagovali i defibrilatorima ga vratili u svesno stanje, a kasnije je utvrđeno da je došlo do kardiorespiratornog zastoja. Stanje je sve bolje i bolje i portal "Cordopolis" prenosi da je igrač sada potpuno stabilno.

U klubu su takođe potvrdili da je sve na kraju uspelo da se završi najbolje moguće.

- Bio je u nesvesti neko vreme, ali kada je napuštao stadion, bio je potpuno svestan. Želeo je da se vrati u igru, ali smo odlučili da ga pošaljemo u bolnicu. Poslednje vesti koje imamo o Dragom jesu da se trenutno nalazi na posmatranju i da je na intenzivnoj nezi i radiće mu sve testove. Nastavićemo da izveštavamo o njegovom stanju, kada i nas doktori obaveste o svemu. Takođe, klub se putem javnih glasila i zahvalio medicinskom timu na brzoj reakciji - objavili su iz kluba.

Ipak, on će u bolnici ostati još jednu noć na Odeljenju intenzivne nege, kako bi se njegovo stanje dodatno ispratilo i da ne bi došlo do nekih komplikacija. Napredak je evidentan i u klubu se zahvaljuju na podršci iskazanoj srpskom fudbaleru.

Video: Piksi o poziciji za Gudelja: Možda može da bude napadač, ali to još niko nije probao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mina

    27. mart 2023 | 01:15

    Zalosno sta vakcine rade od mladih ljudi. Kad ce kod nas poceti tuzbe gradjana po tom pitanju kao sto je to u Italiji, Britaniji itd...

  • Maja

    27. mart 2023 | 00:10

    Pa ovaj je lep za razliku od brata🤗♥️

  • Zuti

    27. mart 2023 | 08:09

    Ko je bre ovaj lik?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA