≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ružna poruka anonimusa: "Pogledajte ovu tugu, naša đeca od 11 godina dočekuju srpsku reprezentaciju - pakao!"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šta je sa ljudima, šta je sa mozgom...

  • 26
navijači srbije

Foto: twitter/mneonly

Fudbalske reprezentacije Crne Gore i Srbije, dve bratske zemlje, igraju u ponedeljak uveče (20:45) u Podgorici meč kvalifikacija za plasman na Euro 2024.

I sve pred ovaj duel protiče u najboljem mogućem redu, onako kako mora, kako valja i kako dolikuje, iz oba tabora dopiru samo reči velikog međusobnog poštovanja. Jer, drugačije ne bi ni bilo prirodno, ne bi bilo normalno.

Srpski fudbaleri su u Podgorici dočekani kao kod svoje kuće, divni prizori razdragane dečurlije koja saleće naše asove ređali su se u nedelju jedan za drugim, od aerodroma, do hotela. Svuda gde su se pojavili. Lepo je bilo videti svu tu decu koja čekaju, grle i kliču svojim idolima.

Da li je uopšte važno da li su ta deca Srbi, Crnogorci, Albanci, marsovci, njihova radost je ono što je jedino bitno, ono zarazno, ono što svakome tera osmeh na lice. Ali očito da ne misle svi da je u redu to što deca koja žive u Crnoj Gori sa toliko ushićenja dočekuju srpske fudbalere.

Na društvenim mrežema, na Tviteru tačnije, pojavila se jedna poruka, vrlo toksična, ružna, prepuna nacionalističkog poriva, nepotrebna, nerazumna, ničim izazvana.

- Pogledajte ovu tugu. Naša đeca od 11 godina dčekuju srpsku reprezentaciju... P. A. K. A. O. Šta nam se dešava sa društvom! - piše u poruci korisnika Tviter mreže pod imenom "mneonly".

Dan pred meč i FSCG jeapelovao na svoje navijače da se ponašaju fer, sportski, da ne provociraju porukama, parolama, da ne pale pirotehniku u cilju da ovaj meč ostane u okvirima sporta.

Verujemo, nadamo se, da će tako i biti.

Video: Orlovi odradili trening u Podgorici: Spremni za meč sa Crnogorcima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    27. mart 2023 | 09:03

    Pa ta vaša đeca će večeras navijati za Srbiju.....prirodno i normalno........

  • Kure

    27. mart 2023 | 08:37

    BRAVO SRBI!

  • Шајкача

    27. mart 2023 | 09:32

    Све су ово закували Америка и Британија. Да нису, не бисмо имали овакве ставове и коментаре данас.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA