≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Konačno se pojavio ceo snimak: Ovo je dokaz da Mesi nije ispao čovek posle meča na SP

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izgleda daje Veghorst bio u pravu

  • 6
Lionel Mesi Vut Veghorst Printskrin: Twitter/@IchigoMufc

Verbalni sukob Lionela Mesija i Vuta Veghortsta, kada ga je Argentinac posle meča čak i izvređao, definitivno je bio jedan od momenata koji su obeležili prethodno Svetsko prvenstvu u Kataru!

Mesi je posle plasmana u polufinale, ondosno nakon što su izbacili Holanđane na penale, Veghorsta nazvao glupanom i budalom prilikom davanja izjave i mnogi su stali na stranu Argentinca tvrdeći da je bio isprovociran.

Veghorst, koji je u međuvremenu pojačao Mančester junajted, tvrdio je da je samo želeo da sačeka Mesija i pruži mu ruku - što se na kraju i ispostavilo kao tačno. Nekoliko meseci kasnije, pojavio se kompletan video iz svlačionice na kom se vidi kako Mesi odbija da pružio ruku Vutu.

Podsetimo, Holanđanin je ranije ovim rečima opisao tu scenu:

- Za mene su svi jednaki na terenu. Borili smo se i imali smo nekoliko trenutaka sa Mesijem tokom meča, što ga je možda iznenadilo. Mnogo ga poštujem. Jedan je od najboljih ikada. Posle utakmice samo sam želeo da pokažem poštovanje Mesiju, ali to očigledno nije bilo jasno. Dobro, barem se sada saznalo za moje ime - rekao je Veghorst krajem decembra i dodao:

- Samo sam hteo da se rukujem s njim, jer ga veoma poštujem. Ali bacio je ruku na stranu odbijajući pozdrav. Nije hteo da razgovara sa mnom. Moj španski nije baš dobar, ali je izgovorio reči nepoštovanja i to je bilo zaista razočaravajuće.

Video: Hiljade navijača Argentine zapevalo serenadu Mesijevoj babi, ludilo ispred njene zgrade

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gvozden

    27. mart 2023 | 11:04

    Postavite pitanje da li je Veghorst u pravu, ili je samo jedan od mnogih koji trazi paznju i delić slave

  • nest

    27. mart 2023 | 11:15

    i jedan i drugi totalno dva nebitna lika. trce i sutiraju loptu, osim toga pitanje je da l viljusku znaju da drze... zive ko roboti, ne smeju da popiju casu vode bez da im to naredi gazda... dzabe im svi ti milioni.

  • Srx

    27. mart 2023 | 12:29

    Ispade da su ovi fudbaleri najbitniji na svetu.Volim sport ali ovo je previše davanja na značaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA