Vreme čitanja: oko 1 min.

Srbija ima moćnog rivala u svojoj grupi: Mađarska "zapucala" iz petnih žila i uništila Bugarsku sa tri gola

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neće biti lako protiv severnih komšija

  • 0
Fudbalska reprezentacija Mađarske - Fudbalska reprezentacija Bugarske Foto: Tanjug / AP

Izgradili su Mađari fenomenalan tim. Nisu slučajne bile pobede u Grupi A u Ligi nacija protiv timova kakva je jedna Engleska i Nemačka. U Budimpešti očigledno više niko nije favorit, a to su na svojoj koži osetili i Bugari koji su se raspali kao "skupština" iz čuvene izreke - 3:0 (3:0).

Domaći tim je posao uspeo da obavi već do poluvremena, a napadački je bio miljama ispred Bugarske, koja je imala tek nekoliko dobrih šansi za gol.

Koliko u 7. minutu je na semaforu već pisalo 1:0 posle odlične akcije koju je realizovao Večeji na asistenciju Vilija Orbana. U 26. minutu je Soboslaj duplirao prednost domaćeg tima i delovalo je da će se tim rezultatom ići na odmor.

Ali nije, jer je Adam uspeo da postigne i treći gol za Mađare, čime je dodatno razgalio domaće navijače i ubio želju kod Bugara za bilo kakvom daljom borbom.

Pošto je Mađarska u prvom kolu bila slobodna, ovo joj je bila prva pobeda, dok je Srbija ispred sa dve. Bugari imaju nula bodova na zadnjem mestu.

Video: Tenzija ispred stadiona: Navijači Srbije nezadovoljni što ih crnogorska policija ne pušta na tribine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA