≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kadeti Srbije izborili plasman na EP: Lukovićevi Orlići za 45 minuta rešili pitanje pobednika

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srbija zauzima prvu poziciju u grupi sa šest osvojenih bodova, dok po dva manje imaju BiH na drugom i Belorusija na trećem mestu

  • 0
Izrael - Srbije U-17 Foto: Ivica Veselinov/ MNPress

Fudbalska reprezentacija Srbije do 17 godina savladala je selekciju Izraela sa 3:0, u okviru trećeg kola drugog kruga kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Orlići su tako kao prvoplasirana selekcija u grupi izborili plasman na Evropsko prvenstvo, koje će se od 17. maja do 2. juna održati u Mađarskoj.

Već nakon prvih 45 minuta bilo je jasno da će Orlići odneti ceo "plen", jer je na semaforu stajalo 3:0 u koristi izabranika Aleksandra Lukovića.

Već u 20. minutu Srbija je povela pogotkom talentovanog Andrije Maksimovića, koji je zatresao mrežu posle dodavanja Andreja Petrovića. Pet minuta kasnije, i Mihajlo Cvetković se upisao u strelce, kada je ispratio pas Davida Đurića, a konačan rezultat u 45. minutu je postavio Veljko Vukojević, na asistenciju Nikše Delibašića.

Orlićima je ovo druga pobeda u tri meča u ovom kvalifikacionom prozoru, nakon što su prethodno savlaldali Bosnu i Hercegovinu sa 5:0, a prethodno poraženi od Belorusije u prvom kolu sa 2:1.

Video: Luković: Momci pokazali da vredimo kao tim, zaslužili da budu deo evropske elite

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA