≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svi su gledali u transparent Grobara u Areni, otrkivamo kome je upućen

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poruka je bila jasna

  • 18
Transparent Foto: Privatna arhiva

Košarkaši Partizana poraženi su od Barselone u meču 31. kola Evrolige, a sam duel, pored dobre košarke obeležio je i transparent navijača na tribinama. 

Naime, tokom samog susreta u delu Arene na kojem su najvatreniji navijači crno-belih pojavio se transparent na kojem je pisalo: "Već godinu dana, rešetke dele nas, a sa Karaburme grmi glas, Izdržite braćo, Grobari su uz vas".

Ova poruka, upućena je oraganizovanoj grupi koja je tokom marta 2022. godine lišena slobode, a koju je predvodio L.M. zveni Lucifer.  Ova organizovana kriminalna grupa, odnosno organizator, pripadnici, više maloletnih lica i više NN lica delovala je u periodu od 17. maja 2021. do 29. marta 2022. godine na teritoriji Grada Beograd, u cilju vršenja krivičnog dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Takođe, na transparentu je primetno da su različitom bojom odvojena slova A i R, što ukazuje da se poruka odnosi na "Anti Rome" čiji je vođa Lucifer.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kole

    29. mart 2023 | 06:53

    Bravo, e ovo su casovi ljubavi, ovo podrzava Zeljko Obradovic! Drzava Srbija da se zapita zasto odvaja od usta dece Srbije da bi finansirala ovaj vestacki projekat koji 10 godina nema trofej!

  • bg

    29. mart 2023 | 06:08

    Sto ne otkrijete imena zvezdinih junaka sa nbg a koji sekirama napadaju decu?

  • Nbg

    29. mart 2023 | 06:19

    Otkrite i napadace sekirama na decu sa novog beograda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA