Vreme čitanja: oko 1 min.

Rodri "udario" na Škote posle poraza: "To što oni rade je s**nje, za mene to nije fudbal"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Imao je šta da kaže kapiten "Crvene furije"

  • 5
Škotska - Španija Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Škotske napravila je iznenađenje i kod kuće savladala selekciju Španije sa 2:0, iako je to malo ko mogao da očekuje.

Ipak, neočekivano, ali desilo se. Škotska se tako izdvojila na prvom mestu na tabeli i sada ima šest bodova posle dve kvalifikacione runde. Ipak, čini se da su u redovima Španije vrlo teško podneli poraz, što svedoči i izjava kapitena "Crvene furije", Rodrija, koji nije krio nezadovoljstvo.

- Uradili smo mnogo dobrih stvari, ali smo primili lake golove. To je fudbal. Kada vam se to desi, bivate kažnjeni - počeo je Rodri, pa nastavio:

- Tako oni igraju. Za mene, to je s**nje. Stalno troše vreme. Za mene, to nije fudbal. Sudije bi trebalo nešto da preduzmu, ali oni su ostali nemi. Siguran sam da ćemo naučiti lekciju za sledeći put. Želimo da se borimo, da ulazimo u duele. Mi smo borbena ekipa, ali ovo što oni rade,m to nije borba - podvukao je Rodri.

Škotska - Španija Foto: Tanjug/AP

Podsetimo, Skot MekTominej se dva puta upisao u listu strelaca, po jednom u svakom poluvremenu, i tako vodio Škotsku do trijumfa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA