Vreme čitanja: oko 1 min.

UniCredit Banka i Mastercard vode na finale UEFA Champions League u Istanbulu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Učešćem u nagradnom konkursu UniCredit Banke i kompanije Mastercard, strastveni ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svetu ovog proleća imaće priliku da dožive nesvakidašnje iskustvo i osvoje putovanje za dve osobe na finale UEFA Champions League u Istanbulu, čiji je zvanični sponzor Mastercard

  • 1
UniCredit Foto: Promo

Zato, bez obzira na to za koga navijate, spremite svoje digitalne novčanike, plaćajte brzo i bezbedno, izaberite saputnika i pakujte kofere za Tursku!

Pravo učešća u nagradnom konkursu imaju svi klijenti UniCredit Banke koji u periodu od 13.3. do 13.4.2023. godine vrše plaćanja Mastercard® karticama putem Google pay i/ili Apple Pay mobilnog novčanika.

Korisnik koji u tom periodu bude imao najveći broj ostvarenih transakcija osvaja glavnu nagradu, put za dvoje u Istanbul na finale UEFA Champions League 10. juna! Ipak, da biste sa tribina bodrili najbolje fudbalere današnjice, potrebno je i da imate osnovno znanje iz oblasti sporta, te tačno odgovorite na jedno sportsko pitanje. Osim putovanja na finale UEFA Champions League, koje obezbeđuje Mastercard, zvanični sponzor UEFA Champions League, učesnici nagradnog konkursa će se nadmetati i za 20 novčanih nagrada u vidu Mastercard prepaid kartica UniCredit Banke.

Prelistajte sportske enciklopedije, plaćajte svojim Mastercard® karticama UniCredit Banke u okviru mobilnih novčanika i budite deo istorije i finala UEFA Champions League!

*UEFA zadržava pravo promene lokacije održavanja finala UEFA Champions League usled više sile.

Svi uslovi konkursa definisani su Pravilima dostupnim na www.unicreditbank.rs.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA