≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda besplatnim kampom časti navijače koji u subotu dođu na utakmicu

Vreme čitanja: oko 1 min.

U pitanju je nagradna igra za decu uzrasta od devet do 13 godina

  • 0

Fudbalski klub Crvena zvezda odlučio je da ponovo obraduje svoje najmlađe navijače, uzrasta od devet do 13 godina, tako što će imati priliku da osvoje besplatno mesto na kampu crveno-belih u Beogradu koji će se održati tokom juna i jula ove godine.

Zvezda u subotu dočekuje Mladost GAT, karte su već u prodaji, a tom prilikom biće održana nagradna igra koja će srećnom dobitniku obezbediti besplatno mesto na kampu.

- Kao što je to bio slučaj na utakmicima protiv Čukaričkog i Novog Pazara, unutar promenoara Marakane biće postavljenje kutije i pripremljene prijave. Svi zainteresovani zvezdaši starosti od 9 do 13 godina, popunjavanjem formulara i ubacivanjem u kutiju, učestvuju u nagradnoj igri, a srećni dobitnik biće izvučen posle meča sa ekipom Mladost GAT, od strane našeg prvotimca, o čemu će svi zvezdaši biti blagovremeno obavešteni putem naših naloga društevim mrežama - stoji u saopštenju i dodaje se:

- Zvezdin kamp je otvoren za svu decu, bez obzira da li se mališani aktivno bave fudbalom ili ne. Kamp pod nazivom „Ostvari svoje snove, budi Zvezdina zvezda“ koji se održava u Beogradu je podeljen u dve smene. Prvi termin je od 26. do 30. juna, a drugi od 3. do 7. jula.

Opširnije o kampu možete pronaći na sajtu Crvene zvezde ili klikom OVDE.

Video: Milojević žestoko o pojedincima posle kiksa: Ima igrača koji su jači na priči, nego na delu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA