≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Javno izvinjenje Aleksandra Mitrovića: Evo šta je rekao sudiji posle crvenog kartona koji je dobio

Vreme čitanja: oko 1 min.

‚Može li Mitrović da izbegne drastičniju kaznu?

  • 13
Aleksandar Mitrović Foto: Paul ELLIS / AFP / Profimedia

Srpski napadač Aleksandar Mitrović uputio je izvinjenje sudiju Krisu Kavanou zbog ponašanja tokom meča sa Mančester junajtedom u četvrtfinalu FA Kupa!

Kavano je tada Mitroviću pokazao crveni karton jer ga je ovaj odgurnuo, te se sada suočava sa dugotrajnom suspenzijom. Kako je sam priznao, a prenose mediji u Engleskoj, reprezentativna pauza mu je pomogla da dobro promisli o svom postupku.

- Žalim zbog svojih postupaka koja su dovela do isključenja. Pokušao sam da privučem pažnju sudije, ali nisam trebao da stavim ruke na njega. Razumem zašto mi je dao crveni karton. ovo je moje prvo isključenje za Fulam i prvo od sezone 2015/16 - rekao je Mitrović i dodao:

- Prihvatio sam zabranu od tri utakmice zbog crvenog kartona, razgovarao sam sa sudijom, uputio izvinjenje i dobrovoljno sam prihvatio kaznu. Sada želim da učinim sve kako bih taj incident ostavio iza sebe, da se vratim na teren što pre i pomognem saigračima.

Pored Mitrovića, javno izvinjenje uputio je i menadžer Fulama Marko Silva koji je takođe isključen posle penala koji je Junajted dobio sredinom drugog poluvremena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA