≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Neverovatna vest iz Brazila: Bivši golman koji je ubio devojku i bacio je psima, postaje mentalni trener

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kuda ide ovaj svet, kuda?!

  • 4
Bruno Fernandes De Souza Foto: Instagram/oficialbrunogoleiro

Brazilski golman Bruno Fernandeš (38), koji je 2013. godine osuđen na 22 godine zatvora jer je dokazano da je svoju tadašnju devojku (eks model Eliza Samuido) ubio i bacio kerovima da je pojedu, sada, navodno, ima novi angažman na vidiku. U sportu.

Već je pri kraju kursa posle kojeg će u praki moći da se posveti radu sa igračima, vrhunskim sportistima i ekipama, na poboljšanju njihovih mentalnih performansi, prenose strani mediji.

Zaista neverovatna vest. Jeziva na mnogo nivoa.

U februaru 2017, nakon što je Fernandeš odležao samo šest godina i sedam meseci u zatvoru, njegovi advokati podneli su peticiju zbog spore obrade žalbenog zahteva. Peticiju je odobrio ministar pravde Marko Aurelio Melo i Bruno je pušten iz zatvora u čekanju na žalbu. Nakon puštanja na slobodu, odmah je dobio niz ponuda, a prihvatio je onu koja je stigla od ekipe Boa Sporte.

Bruno Fernandes De Souza Foto: Instagram/oficialbrunogoleiro

Tužba majke ubijene devojke, koja je zahtevala Brunov povratak u zatvor jer je predstavljao pretnju njenom unuku, nije uspela.

Mediji su tada došli do ubice koji je zgrozio svet još jednom izjavom da je "počinio grešku koja se dešava u životu".

- Šta se desilo, desilo se. Napravio sam grešku, ozbiljnu, ali greške se dešavaju u životu. Nisam loš momak. Ljudi su pokušali da zakopaju moje snove zbog jedne greške, ali ja sam zamolio Boga za oproštaj, pa nastavljam karijeru - rekao je tada Bruno.

Brazilski vrhovni sud je u aprilu 2017. naložio njegovo ponovno hapšenje jer je i sam pravni tim odbrane delimično kriv za kašnjenje njegove žalbe, pa je golman ponovo zatvoren.

U julu 2019, Bruno je pušten iz zatvora da do kraja kazne služi u "poluotvorenom" programu, gde je mogao da radi ili trenira danju, dok je noću bio u kućnom pritvoru.

Program ima za cilj da se svake noći vraća u zatvor, ali neadekvatni objekti u zatvoru Varginja za dolazak i odlazak pritvorenika doveli su do toga da je Bruno umesto toga uživao u kućnom pritvoru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko

    30. mart 2023 | 11:00

    Ovo su posledice demokratije i kapitalizma...

  • Mara

    30. mart 2023 | 12:14

    Ovo je bolest za cijelo drustvo. Ovo nikad ne treba pustit u narod. Ovo je primer bolesnika a ne 'greske' kako on kaze. Greske se desavaju u saobracaju na poslu u prijateljstvima ovo nije greska ovo je cin monstruma.

  • DS

    30. mart 2023 | 11:52

    Srpsko pravosuđe nije najgore na svetu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA