Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkriveni detalji o dolasku Baraka Bahara u Zvezdu: Evo koliko će zarađivati izraelski stručnjak

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čelnici Zvezde su prethodno uslikani na večeri u Izraelu, a kako su tamošnji, pouzdani mediji preneli, crveno-beli su dogovorili sve sa izraelskim stručnjakom

  • 44
Barak Bahar Foto: Profimedia/JACK GUEZ / AFP

Barak Bahar i Crvena zvezda - čini se da je priča završena, a kako "Mozzartsport" prenosi, poznati su i detalji saradnje.

Kako se navodi, izraelski stručnjak će u Beograd stići na leto, odnosno na kraju aktuelne sezone, kada ujedno i ističe ugovor Milošu Milojeviću, trenutnom treneru crveno-belih.

Kako javlja "Mozzartsport", Bahar će sa Zvezdom potpisati ugovor na dve godine, a Izraelac i njegov stručni štab će zaraditi 1.000.000 evra po sezoni. Čak 750.000 evra ići će direktno Baharu, dok će preostalih 250.000 podeliti članovi njegovog stručnog štaba.

Barak Bahar Foto: JACK GUEZ / AFP / Profimedia

Faktički, Bahar će tako postati najplaćeniji trener Zvezde u novijoj istoriji kluba iz Ljutice Bogdana. Takođe, Bahar će navodno u Beograd povesti i ceo stručni štab, koji čine Gaj Sarfati (pomoćnik), Dror Šimšon (kondicioni trener) i Gaj Vizinger (trener golmana).

Podsetimo, čelnici Zvezde su prethodno uslikani na večeri u Izraelu, a kako su tamošnji, pouzdani mediji preneli, crveno-beli su dogovorili sve sa izraelskim stručnjakom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    30. mart 2023 | 18:58

    Коначно паметан потез! И коначно крштен кондициони тренер, јер годинама уназад кондиција наших играча је 50 минута,осталих 40 умиру...

  • pitam zbog zabrinutog komsije

    30. mart 2023 | 19:39

    KOLIKO SU ZARADJIVALI van la para, risairo, ebisilio, tomane, zander, odada, salami, jirka, mustafa, spiridinovic, bakajoko, picini, falcineli, falko, kulibali, dioni, azarovi, prucev, ...

  • Zoki

    30. mart 2023 | 19:43

    Bolje pisite koliko je dobar Terzic? Vidite samo transfer Erakovica sa 15 mil.E dosli smo na 5 mil.E ?! Svaki transfer ista prica, jedino Prijovic progovorio. Jednog dana ce se novinari utrkivati da se zapljunu na ovog maga od direktora, pisite sada.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA