Vreme čitanja: oko 1 min.

Bajković: "Iliev se zaleće, ja ga lomim, on odlete na jug i 15 minuta nisu mogli da ga vrate"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prisetio se bivši čuvar mreže jednog driblinga iz večitog derbija

  • 6
Boban Bajković Foto: Telegraf

Nekadašnji golman Crvene zvezde Boban Bajković gostovao je nedavno u emsiji "Asovi Marakane" u kojoj je otkrio neke neispričane detalje iz svoje karijere!

Ovaj se odnosi na jedna večiti derbi u kom je Bajković driblinog "zalomio" tadašnjeg napadača Partizana Ivicu Ilieva, te priznao da je sve to bila ideja Roberta Prosinečkog.

- Zašto sam ja driblao? Zato što sam imao navijače iza sebe, da sam izgubio loptu ništa se ne bi desilo. Kaže Robi jednom prilikom "Danas je derbi, došla je publika, moraš da zalomiš." On onako, pola u šali, pola ozbiljno priča to. Kaže on meni "Znaš zašto oni dolaze? Zbog tebe i mene. Danas zalomi." Ja kažem da hoću, a Vladan Lukić stoji iza i kaže "Ni slučajno!". Sportski direktor Ivan Adžić i predsednik Lukić me odvoje u stranu i kažu "Pusti Robija, danas ne smemo da izgubimo, nemoj da rizikuješ." - prisetio se Bajković i dodao:

- Pomislio sam u sebi "Ma, Robi je moj Bog, ja slušam njega." Prvi kontakt, Tošić mi vraća neku loptu na JNA i Ivica Iliev se zaleće, ja kao da ću da ispucam, on odlete na jug i 15 minuta nisu mogli da ga vrate. Onda i neki drugi igrač, pa je sudija svirao faul nada mnom. Ja se okrećem ka Robiju, on pokazuje palac gore i smeje se.

Inače, u pitanju je bio 140. večiti derbi koji je na kraju završen pobedom Partizana rezultatom 1:0. Jedini strelac bio je Princ Tejgo u 62. minutu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    31. mart 2023 | 11:11

    Hahaahha kakav lik,a jesi zalamao aaa 😂😂😂

  • Aca sd

    31. mart 2023 | 10:54

    Zvezda je oduvek bila puna ovakvih barona,smutljivaca,muljatora,...najveća podvala našim građanima.

  • Neko ko zna

    31. mart 2023 | 10:30

    Eeee nesrećo jedna….

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA