≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda na +55 u odnosu na Mladost GAT, Lalat se ne predaje: "Daćemo sve da iznenadimo učesnika Lige šampiona"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lalat se nada čudu na Marakani

  • 2
nenad lalatović

Foto: MN Press

Trener fudbalera Mladosti iz Novog Sada Nenad Lalatović izjavio je na konferenciji za medije da će njegov tim dati sve od sebe da iznenadi Crvenu zvezdu.

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 18 časova dočekuju ekipu Mladosti iz Novog Sada u utakmici 28. kola Superlige Srbije, ekipu od koje je deli 55 bodova i sve osim pobede šampiona biće prvorazredna senzacija.

Mladost je, doduše sa prethodnim trenerom Ristovskim, načinila najveću pobedu ove sezone pobedom nad Partozanom u Humskoj (4:0), otud neće manjkati samopouzdanja igračima da se nadaju novom čudu u prestonici.

- Činjenica je da se Zvezda nalazi na prvom, a mi na poslednjem mestu. Dugo sam, međutim, u fudbalu i nikad unapred ne razmišljam o tome da će tim koji vodim neku utakmicu da izgubi. Daćemo sve od sebe kako bismo iznenadili prvaka i budućeg učesnika Lige šampiona, a sama utakmica ponudiće odgovor da li to možemo ili ne. Ne znam kako će na kraju biti protiv beogradskih crveno-belih, ali verujem u bolja ostvarenja mog tima protiv Kolubare i Mladosti iz Lučana, a onda i u plej-autu - izjavio je Lalatović.

Dodaje da ga borba za opstanak motiviše.

- Tokom poslednjih godina, bio sam uvek, po ostvarenim rezultatima, među prva četiri najuspešnija trenera u Srbiji, a sada sam u angažmanu u Novom Sadu pronašao novi izazov. Ne mislim da bi za mene to predstavljao rad u nekoj od ekipa koje se bore za šesto, sedmo, ili osmo u eliti, već sam pristao na misiju za koju mnogi misle da je nemoguća. To me motiviše, jer znam da sam hrabar i da umem da pravim rezultate - zaključio je Lalatović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Бане

    31. mart 2023 | 17:29

    Ако је Партизаии продао 0:4 може и Звезда... ма јок.

  • Hahaha

    31. mart 2023 | 17:32

    Hahahaha samo sto ovo nije Partizan pa da se iznenadi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA