≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fiorentina pobedila Inter u Milanu posle osam godina, Lukakuov promašaj za rubriku "verovali ili ne"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Četvrti poraz "neroazura" u pet kola

  • 1
romelu lukaku Foto: twitter/GhConcra

Fudbaleri Fiorentine odneli su veliku pobedu iz Milana gde su, rezultatom 1:0, porazili Inter i naneli mu tek prvi poraz u gostima još od 2015. godine.

Strelac jedinog gola na meču bio je Đakomo Bonaventura u 55. minutu.

Oba tima su i dalje u igri da ovu sezonu završe čak i sa trofejima, igraju polufinale nacionalnog kupa, kao i četvrtfinala evrokupova, međutim u Seriji A ne blistaju u poslednje vreme.

To se posebno odnosi na "neroazure".

Bio je ovo već četvrti poraz Inzagijeve "skvadre" u poslednjih pet utakmica, doduše ekipa je i dalje na mestu koje vodi u Ligu šampiona naredne sezone, ambicije su bile daleko veće na startu sezone. Sada je i ta norma upitna usled posrtanja koje je sve učestalije.

Jedan od glavnih razloga novog neuspeha svakako je i promašaj Romelua Lukakua za rubriku "verovali ili ne" pri rezultatu 0:0, kada je uspeo da se obruka na tri metra od gola: promašio je loptu u momentu kad je ispred sebe imao nebranjenu mrežu.

Za goste, na klupi su bili Milenković i Terzić, s tim da je prvi ušao u drugom poluvremenu, dok je Jović bio van protokola zbog povrede.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA