≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kostić se zalečio, opet sprinta za Juve, počeo sa klupe uz Vlahovića: Stara Dama na 4 boda od Lige šampiona

Vreme čitanja: oko 1 min.

Juve se opasno primakao vodećim timovima Serije A

  • 0
dušan vlahović Foto: Tanjug/Ap

Uprkos svoj muci koja ih je snašla zbog oduzimanja 15 bodova zbog malverzacija bivše uprave, fudbaleri Juventusa i dalje su "živi" u borbi za mesto koje naredne sezone vodi u Ligu šampiona. U subotu uveče, u Torinu, golom Kina Alegrijev tim je savladao Veronu 1:0 stigao na samo četiri boda od mesta broj četiri na kojem je trenutno Milan.

Kiksevi u seriji i Milana i Intera ponajviše, i te kako su pomogli da se Juve ponovo uključi u ovu trku i nema sumnje da nas do kraja sezone čeka totalna neizvesnost za plasman u elitno evropsko takmičenje.

Juventusu je ovo bila sedma pobeda u poslednjih osam utakmica i eto odgovora kako su "bjankoneri" uspeli da se primaknu timovima iz vrha tabele, osim, naravno, nedodirljivom Napoliju, koji je odavno "odmaglio" svima.

Za Juve su protiv Verone igrala obojica srpskih reprezentativaca, i Filip Kostić i Dušan Vlahović, koje je Alegri ostavio na klupi za početak usled napora koji su imali sa reprezentacijom.

Istina, manje je Kostić bio uposlen kod Piksija, nije ga bilo protiv Crne Gore zbog povrede tetive koja, kako vidimo, nije bila teže prirode i Kragujevčanin je ponovo u pogonu. Ušao je u igru u 66. minut, Vlahović nešto malo ranije, no rezultat se ni sa njima nije menjao.

Kin je već obavio posoa u 55. minutu.

Na drugoj strani, zbog povrede, nije bilo doskorašnjeg srpskog reprezentativca Darka Lazovića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA