≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Panter u klubu na stolici, Lesor u delirijumu sa salvetom: Evo kako košarkaši Partizana đuskaju uz hit Grobara

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crno-beli su rešili da se opuste

  • 19
Matijas Lesor Foto: MN Press

Košarkaši Partizana pobedili su Real Madrid 104:90 u 32. kolu Evrolige i tako došli na korak od plasmana među Top 8. 

Od početka do kraja susreta navijači su davali vetar u leđa košarkašima svojim navijanjem, a oni su im to vratili na najbolji način, pobedom. Da dobra atmosfera vlada među crno-belima videlo se na terenu, a sada se pojavio snimak na kojem se vidi da košarkaši odlično funkcionišu i kada se ne igraju utakmice.

Naime, na snimku iz nekog od klubova se vidi Kevin Panter kako slavi na stolici, tu je i Matijas Lesor koji igra sa salvetom u ruci, a tu je i Zek Ledej sa ostalima. Prava ludnica je nastala kada krenuo dobro poznati hit; "Freed from desire", koju su crno -beli prepevali na svoj način.

Pogledajte kako je izgledala proslava:

@vladimirsimpraga #belgrade #beograd #kkpartizan #grobari #partizanbeograd #euroleaguebasketball #belgrade #euroleague #euroleaguebasketball #bcpartizan #kkpartizan🖤🤍 #srbija🇷🇸 #bcpartizanbelgrade #kkpartizanbelgrade #grobarijug #partizan🖤🤍 #partizanbeograd #beogradnocu #nocnizivot #splavovibeograda #provod #proslava ♬ original sound - vladimirsimpraga

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA