Vreme čitanja: oko 1 min.

Mesi želi da produži ugovor sa PSŽ-om, ali ne pristaje na jedan uslov Svetaca

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mesi ima ugovor sa šampionom Francuske do kraja sezone

  • 0
Lionel Mesi promašio je penal protiv Reala Foto: Tanjug/AP

Fudbaler Pari Sen Žermena i argentinski reprezentativac Lionel Mesi želi da produži ugovor sa klubom iz Pariza, ali ne pristaje na smanjenje plate, prenosi sajt Gol.

Mesi ima ugovor sa šampionom Francuske do kraja sezone, ali još nije odlučio gde će da nastavi igračku karijeru. Argentinski fudbaler ima mogućnost da ostane u PSŽ-u, da se vrati u Barselonu ili da pređe u američki Inter iz Majamija.

- Zbog visokih ugovora i ograničenja zbog pravila finansijskog fer-pleja, PSŽ bi morao da smanji troškove za plate za skoro 30 odsto da bi mogao Mesiju da ponudi iste uslove kao pre dve godine kada je Argentinac pristao da pređe u francuski klub. Rukovodstvo PSŽ-a pokušava da nagovori Mesija da pristane na nižu platu u novom ugovor, ali Argentinac ne želi da pristane na tu ponudu - tvrdi Gol.

PSŽ želi da zadrži Mesija, a rukovodstvo francuskog kluba će u narednom periodu pokušati da obezbedi novac da bi Argentinac i dalje igrao za šampiona Francuske.

Francuski Parizijen prenosi da čelnici Barselone veruju da bi Mesi pristao na drastično smanjenje kako bi se vratio u klub u kojem je proveo 21 godinu. Barselona je navodno spremna da ponudi Mesiju 10 miliona evra po sezoni, što je četiri puta manje od sume koje Argentinac zarađuje u PSŽ-u. Međutim, francuski mediji tvrde da postoji mala mogućnost da se Mesi vrati u Barselonu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA