Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li je sudija oprostio Kangi crveni karton za udaranje protivnika bez lopte?

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 16

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Mladost GAT sa 4:2 u 28. kolu Superlige, a meč je pored golova obeležio i duel Gelora Kange i Đorđa Denića. 

Mladost je dva puta vodila preko Milana Vidakova, ali je Zvezda uspevala da održi ritam, izjednači i, na kraju, slavi golovima rezerviste Marka Rakonjca u 83. minutu i Aleksandra Kataija u 90. minutu.Ipak, jedan od momenata o kojima se priča posle utakmice jeste detalj iz 37. minuta kada je Kanga udario protivničkog igrača. Naime, Gabonac sa srpskim pasošem je poveo napad crveno-belih a onda je fauliran sa leđa. Potom, u naletu nervoze, temperamentni Kanga uzvratio je Deniću udarcem otvorenom šakom.

Usledio je novi prekid i kazna za Gabonca koji je dobio žuti karton. Celu situaciju možete pogledati u videu na početku teksta, a u anketi ostavite svoje mišljenje:

Da li je Kanga trebalo da bude teže sankcionisan?

Glasajte

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gegula

    2. april 2023 | 14:04

    Nije lud, pa da ostane bez posla.

  • Gogi-11

    2. april 2023 | 15:00

    Nije mu oprostio vec nije smeo,da mu da crveni kod negativnog rezultata za zvezdu... ponekad mi je stvarno zao sto navijam za Zvezdu.... isto tako se "oprastaju" i partizanki da se ne lazemo... zato nam fudbal i jeste u kanalu

  • udbasi

    2. april 2023 | 14:09

    albanci imaju sve privilergije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA