Vreme čitanja: oko 1 min.

Bizarno: TV komentator pogođen zubnom protezom u Brazilu na meču Suarezovog Gremija

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neverovatne scene u finalu Gaučo šampionata

  • 0
Zubna proteza Foto: Klaus-Dietmar Gabbert / AFP / Profimedia

Neverovatne vesti iz Brazila. Fudbal nekada zaista zna da izvuče neverovatnu energiju iz navijača, a baš nešto tako smo videli na utakmici između Kaksijasa i Gremija u finalu Gaučo šampionata. Ali nažalost, ništa pozitivno.

Naime, TV komentator stanice "sportv", Fernando Beker pogođen je tokom utakmice sa tribina ni manje ni više nego zubnom protezom?! Ona je potom završila na travnatoj podlozi i uhvaćena je budnim okom kamere.

Postavlja se pitanje kako je neko od navijača mogao da bude toliko revoltiran da baci na teren nešto što koristi svakodnevno i bez čega ne može normalno da živi.

Reporter je isprva pomislio da je u pitanju kamen ili deo cigle, ali kasnije shvatio o čemu se radi. Beker je potom dao "identifikovani" objekat delegatu utakmice, koji dalje treba da utvrdi kako je on dospeo na njegovu glavu.

- Navijač Kaksijasa se još radovao zbog gola kada me je pogodio neki objekat. Pomislio sam da je kamen, ali ne, to je bila zubna proteza. Da li je ona bačena, da li me je neko gađao ili je samo ispala, ne znam. Dao sam je delegatu i inspektorima na dalje postupanje - izjavio je Beker.

Video: Više od 700 životinja hoda i leti zahvaljujući protezama ovog čoveka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA