≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Deki poražen od učitelja tek kad je ostao bez igrača na terenu: Matić asistencijom najavio potop gostiju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Navijači Rome vređali srpskog trenera pošto je burno reagovao na isključenje Murilja

  • 2
dejan stanković Foto: Tanjug/Ap

Povratak Dejana Stankovića u Rim nije bio prijatan iako je svaki susret sa starim učiteljem Žozeom Murinjom za Dekija sasvim dovoljan da mu ulepša dan. Učitelj, ipak, nije imao previše obzira i emocija prema nekadašnjem adutu, Vučica je porazila goste iz Đenove 3:0 i popela se na poziciju broj četiri - poslednju koja vodi u Ligu šampiona naredne sezone.

Stankoviću ostaju brige koje su mu tu još od kada je preuzeo ekipu iz najveće italijanske luke. Sampdorija naredno kolo čeka na pretposlednjem mestu sa čak deset bodova manje od prvog tima "iznad crte" Specije.

Specija je danas odigrala 1:1 sa Salernitanom i mic po mic sakuplja bodove koji će joj, kako stvari stoje, doneti spas na kraju.

Međutim, pitanje je šta bi bilo danas na "Olimpiku" da su oba tima ostala brojčano uravnotežena. Naime, sudija je u 52. minutu pokazao drugi žuti karton Murilju zbog neopreznog starta, što je i dovelo do burne reakcije Stankovića, ali i do pogrdnih povika sa tribina za srpskog trenera. Navijači su ga vređali, pa je morao da reaguje i Murinjo kako bi se strasti smirile među navijačima.

Pogledajte situaciju koja je dovela do isključenja Murilja.

Pogledajte i kako je Murinjo reagovao kada su navijači počeli da vređaju Stankovića.

Isključenje fudbalera gostiju desilo se pri rezultatu 0:0, a gosti su poklekli vrlo brzo pošto su ostali bez važnog igrača.

Vajnaldum je u 57. minutu doneo vođstvo na asistenciju Nemanje Matića, da bi još dva gola za Vučicu stigla u samoj završnici. Preko Dibale iz penala, pa preko El šaravija u 94. minutu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA