Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo se PSŽ-u nije desilo 22 godine, zato i ne čudi što su navijači zviždali Mesiju i ekipi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Serija poraza u 2023. se nastavlja

  • 0
Lionel Mesi Foto: AP/Tanjug

Pari Sen Žermen nije ekipa koja seje strah, iako se to činilo da će biti kada je Lionel Mesi stigao u Pariz! Sveci trenutno izgledaju kao da pucaju po svim šavovima i nema sumnje da ih na leto čeka remont!

Lider francuskog šampionata je u nedleju veče poražen od Liona kod kuće rezultatom 1:0, što im je bio ujedno osmi kalendarski poraz na 18 utakmica koliko su odigrali od 1. januara 2023. godine u svim takmičenjima!

Izgubio je PSŽ dva meča od Bajerna u Ligi šampiona, a pored Liona gubili su bodove od Lensa, Rena dva puta i Monaka u domaćem šampionatu, kao i protiv Marselja u Kupu Francuske.

PSŽu- se ovo nije desilo još od 2001. godine kada su na 18 mečeva zabeležili devet poraza, te otuda i ne čudi nezadovoljstvo navijača koji su zviždali čak i Mesiju. Doduše, pre početka utakmice, prilikom predstavljanja igrača.

- Ne razumem kritike prema njemu. Čekamo da on ili Embape reše situaciju. On vodi našu igru, puno toga pokušava, otuda i izgubljene lopte. Ali, ne smemo od njih dvojice očekivati da odrade posao sami. Zvižduci po meni nemaju smisla, jer je dao puno u prvom delu sezone, bio je naš strelac i asistent. Uostalom, i na drugima je da pomognu više - rekao je trener Svetaca Kristof Galtije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA