≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trener Torina govorio o Radonjiću: "Možda mu je baš to trebalo"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski as igra sve bolje i bolje od onog incidenta protiv Juventusa

  • 0
Nemanja Radonjić, Ivan Jurić, FK Torino Foto: Fabio Ferrari / LaPresse / Profimedia

Fudbaleri Torina remizirali su u ponedeljak veče na gostovanju Sasuolu (1:1), a jedan od najboljih pojedinaca Bikova na terenu bio je Nemanja Radonjić!

Srpski reprezentativca našao se u startnoj postavi, sredinom prvog poluvremena je pogodio prečku, dok mu je u 70. minutu poništen gol zbog nešto ranijeg ofsajda u kom je bio asistent Nikola Vlašić.

Ova, ali i prethodne partije koje su iza njega, govore da se Radonjić i te kako digao psole onog meča sa Juventusom u kom ga je trener Ivan Jurić izvukao iz igre posle samo 15 minuta od ulaska.

Tada je javno kritikovao Srbina, da bi nakon duela sa Sasuolom dao zanimljivu izjavu na pitanje novinara da li je Radonjić možda našao sebe.

- Da, na ovom meču nedostajao je samo gol. Ono što se desilo protiv Juventusa je bilo korisno, možda mu je baš to trebalo, šok, da shvati da mora da promeni život. Ja to dobro vidim, da je željan - rekao je trener Torina.

(Telegraf.rs)

Video: Srpski reprezentativac peva na stolici na inicijaciji u Torinu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA