≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najpouzdaniji fudbalski insajder: Mesi dobio neverovatnu ponudu, 400 miliona evra godišnje!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sve u svemu, ponuda Al Hilala je tu, ogromna je, pa bi Mesi mogao da krene stopama Kristijana Ronalda koji je veće na Bliskom istoku uz unosan ugovor

  • 4
FK PSŽ Lionel Mesi Foto: Tanjug/AP

Ne prestaje da se priča o sudbini Lionela Mesija, a poslednja informacija dolazi od specijalizovanog fudbalskog novinara Fabricija Romana koji tvrdi da je Al Hilal poslao zvaničnu ponudu od koje se zavrti u glavi!

Naime, Italijan tvrdi da je Al Hilal predložio Mesiju da pređe u njegove redove za platu od čak 400 miliona po godini.

Sa druge strane, Argentincu je prioritet da ostane u evropskom fudbalu, da se bori za najvrednije trofeje, makar do Kopa Amerike 2024. godine.

Takođe, dosta se govori i o njegovom povratku u Barselonu koja bi morala opasno da rastereti svoj budžet, a Ćavi ga je već nekoliko puta zvao da ponovo obuče dres Katalonaca.

Na stolu je i obnova ugovora sa Pari Sen Žermenom, ali je tu i dalje situacija veoma zategnuta, pogotovo zbog toga što tim iz glavnog grada Francuske ne ostvaruje onakve rezultate kakve navijači priželjkuju.

Sve u svemu, ponuda Al Hilala je tu, ogromna je, pa bi Mesi mogao da krene stopama Kristijana Ronalda koji je veće na Bliskom istoku uz unosan ugovor.

Video: Najmlađi ima 24 godine i 128 miliona dolara na računu: TOP 10 najplaćenihih fudbalera sveta

(Telegraf.rs)

Video: Stotine Argentinaca na nogama: Mesi i družina stigli kući posle osvojenog Mundijala

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA