≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dinamo ispao iz Kupa, pa ekspresno otpustio trenera: Čačić dobija milionsku otpremninu od kluba?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Modri će u ovaj kraj sezoni ući sa novim šefom struke, pošto ih je poraz od Šibenika šokirao

  • 1
FK Dinamo Zagreb - Red Bul Salzburg Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Dinama iz Zagreba šokantno su poraženi u polufinalu Kupa Hrvatske od Šibenika sa 2:1, što je automatski značilo i da će uprava "Modrih" da se zahvali na saradnji dosadašnjem treneru Anti Čačiću, koji je u klub stigao prošle sezone.

Čačić je u Dinamo stigao pri kraju prošle sezone, osvojio je titulu, došao do Lige šampiona i napravio je veliku prednost u odnosu na rivale u prvenstvu što, mora se priznati, nije previše teško s obzirom na to o kakvom klubu se radi.

Međutim, poraz od Šibenika je došao "glave" ovom treneru, koji je ekspresno dobio otkaz.

Da stvar bude gora za Dinamo, Čačić (69) je nedavno potpisao jednogodišnji ugovor, odnosno do kraja iduće sezone, čime je sebi osigurao i otpremninu koju će zaraditi zbog ovog otkaza. Čačiću će pripasti 1.700.000 evra, ukoliko se s klubom ne dogovori o manjem iznosu.

Još nije poznato ko će preuzeti Dinamo, koji u ovom momentu u HNL-u ima sedam bodova više od drugoplasiranog Hajduka na devet utakmica do kraja prvenstva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DZG Rudeš

    6. april 2023 | 23:21

    Izuzetno tvrdoglav i tašt tip, samokritika mu je misaona imenica. Ima jadne i nemušte isprike (kao, teren je bio loš, i tsl.) a to navijači ne podnose. I ja, kad čitam njegove izjave, bljujem i salatu. Trebali su ga se riješiti i prije, al sad, šta je tu je. Dolazi Bišćan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA