Vreme čitanja: oko 1 min.

Cimirot otkrio zašto na kraju nije došao u Partizan: "Poslali su ponudu, ali sam ih odbio zbog državljanstva"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovaj fudbaler je u dva navrata bio jako blizu dolaska u Humsku

  • 1
Gojko Cimirot, Pol Pogba Foto: FRANCK FIFE / AFP / Profimedia

Bosanskohercegovački fudbaler, Gojko Cimirot, bio je velika želja Partizana tokom proteklog leta. Pregovarali su, ali dogovor nikad nije uspostavljen, dok je Cimirot za sajt "reprezentacija.ba" otkrio i zbog čega je odbio ponudu crno-belih.

Cimirot je u nekoliko navrata bio već viđen kao novi fudbaler Partizana, međutim, Standard je dosta mučio crno-bele oko visine obeštećenja, da bi na kraju sve propalo pod izgovor da "ne mogu pronaći zamenu" za njega.

Ovaj fudbaler je govorio i da je često bio povezivan sa klubovima, ali da je klub odbijao, dok nekad i njemu ne bi odgovaralo.

- Tako je ispalo. Zadnjih godina uvek bi se povezivao s nekim klubom, pisalo se o transferu, ali nije se poklopilo. Ili bi klub odbio ponudu ili meni ne bi odgovaralo. Ne žalim se, lepo mi je, Standard je jedan od najvećih klubova u Belgiji i privilegija je biti tu. I život u Liježu takođe je lep, ima zanimljivih mesta za posetiti kada nema treninga ili utakmica, mada sve to zavisi od raspoloženja i jesi li umoran. Najviše vremena provodim s devojkom. Živim profesionalno i sportski - rekao je Cimirot.

Na kraju, Cimirot je otkrio i zašto nije želeo u Partizan da dođe tokom zime.

-  Poslali su ponudu, međutim na kraju sam odlučio da ne idem nigde. Ovde sam već pet godina, čekam papire da završim, odnosno da dobijem belgijsko državljanstvo. Iz tog razloga sam odbio ponudu - iskren je bio Cimirot.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ⁉⁉⁉

    6. april 2023 | 12:09

    pomislih da momak od malih malih nogu voli ponos i stub srbstva pa mu zabranili 😅😅😅😅

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA