≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

FIFA "zaključala" stadion Crvene zvezde: Evo šta je razlog za kaznu!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Skandiranje Ratku Mladiću stiglo je do FIFA, koja je tražila da se "zaključa" Marakana

  • 62
FK Crvena zvezda Foto: MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde moraće meč protiv Radničkog iz Kragujevca, u ponedeljak 10. aprila od 18.00 da igraju pred praznim tribinama.

Telegrafu je potvrđeno da je stadion Zvezde zaključan nakon prijave FIFA zbog dešavanja na utakmici Crvena zvezda - Novi Pazar.

Razlog za kaznu je, kako saznajemo, skandiranje Ratku Mladiću, pa će Zvezda naredni meč na Marakani igrati bez navijača.

Interesantno je i da Zvezda upravo na ovoj utakmici može da matematički osigura titulu, a ironija je da bi nju mogla da proslavi na praznom stadionu.

(Telegraf.rs)

Video: Prepucavanje i vređanje između Delija i navijača Novog Pazara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ssss

    6. april 2023 | 17:08

    Nas savez nije u obavezi da ispostuje kaznu, sve dok se Stankovicu, Vlahovicu i ostalima u Italiji skandira da si cigani i ne sankcionise. Manju kaznu dobijes kad navijac uleti na teren i otvori glavu nekom nego za skandiranje coveku kog vecinska Srbija smatra herojom. Sta je sledece, ko skandira Putinu kazna?

  • Др

    6. april 2023 | 15:55

    Ко је тужибаба , зна ли се!??

  • vukodlak

    6. april 2023 | 16:22

    Jok ,pevače o solani?????A šta su pevali nažalost navijači iz Pazara. A šta skandiraju navijači u Italiji,Vlahovicu Kostiću, pa i treneru Stankoviću. Svi mogu sve i svašta samo SRBI-nesmeju da se jave.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA