Vreme čitanja: oko 1 min.

Dinamo Zagreb ima novog trenera: Na Maksimir stigao bivši fudbaler Liverpula i kapiten "Modrih"

Vreme čitanja: oko 1 min.

On će zameniti Čačića koji je dobio otkaz

  • 0
Igor Bišćan Printskrin: Youtube / GNK Dinamo Official TV

Dinamo Zagreb je posle 24 sata od otpuštanja Ante Čačića pronašao i njegovu zamenu. Novi trener Modrih postao je bivši fudbaler Liverpula, kao i kluba sa Maksimira, gde je ponikao i bio kapiten u jednom periodu - Igor Bišćan.

Bišćan je pre ovog posla radio kao selektor mlade reprezentacije Hrvatske do 21 godine, ali kako i sam kaže, kada dođe poziv Dinama, onda nema puno razmišljanja.

- Šta reći, srećan sam što sam opet ovde i jako sam uzbuđen. Zna se šta Dinamo znači i koju težinu nosi, a ja sam s njim povezan otkad znam za sebe. Biti igrač je čast, a ova odluka ima i veću odgovornost. Teško je bilo odreći se reprezentacije, ali takve odluke u životu dođu i mora se odlučiti. Ponuda Dinama se teško odbija, pogotovo nama koji imamo posebno mesto u srcu za njega - rekao je Bišćan.

Novi trener Dinama se nalazi u solidnoj poziciji, jer na devet kola do kraja prvenstva, ima sedam bodova prednosti u odnosu na Hajduk iz Splita na drugoj poziciji. Nije pozamašna, ali je ipak prednost. Upravo to je Bišćan i istakao kao glavni cilj.

- Cilj jeste odbrana titule prvaka, ali idemo utakmicu po utakmicu, koliko god to zvučalo kao kliše. Tek sam došao, neke pomake moramo napraviti, a kad okrenemo taj trend i sprečimo negativan trend rezultata, onda ćemo biti bolji. Hajduk je najbliži pratioc i sigurno su dobili dodatni vetar u leđa. Uradiće sve da iskoriste šansu, ali ne smemo time zavaravati.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević: Nit' je Dinamo Zagreb 50% bolji od nas, nit' je Čelsi 50% bolji od Monaka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA