≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ronaldinjov sin debitovao za mladi tim Barse, navijači razočarani, imali su velika očekivanja

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kad si sin jednog od najvećih majstora fudbala valjda ljudi misle da moraš biti verna kopija

  • 1
Ronaldinho Ronaldinjo Foto: CHANDAN KHANNA / AFP / Profimedia

Sin proslavljenog brazilskog velikana Ronaldinja Žoao Mendeš (18) debitovao je mladi tim Barselone (uzrast do 19 godina), posle uspešne probe koju je imao u omladinskom pogonu Katalonaca proteklih nedelja.

Očekivanja su bila velika, jer ako ste Ronaldinjov sin to se, valjda, podrazumeva, ali navijači koji su videli kratak klip na zvaničnim mrežama Barse u najmanju ruku nisu bili impresionirani potezima sina slavnog Brazilca.

- Ni trunka magije koju je njegov otac imao - piše jedan tviteraš.

Stoprocentna tviter publika, poslovično kritički nastrojena, naravno nije pogledala čitav meč pa nema ni realnu sliku koliko je zaista dobar Ronaldinjov naslednik, ali im je svakako jasno da nije ni blizu talenta koji je imao njegov otac. Otud i razočaranje svih koji su pogledali "hajlajtse" sa pomenute utakmice.

Na snimku koji je postavila Barselona, prikazano je nekoliko poteza Žoaoa Mendeša, na osnovu kojih je prilično lako zaključiti da je u ovoj priči, iver pao daleko od klade.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LAZARINHO CARIOCA

    7. april 2023 | 19:53

    Brazilci ne izgovaraju S kao Š kao što je slučaj u Portugaliji. Portugalski u Brazilu se dosta razlikuje od onog u Portugaliji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA