≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpske dame u kopačkama odigrale meč za pamćenje, dale šest golova, Čankovićeva upisala pet asistencija

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vrlo razigrane su bile naše devojke u prijateljskoj proveri protiv selekcije BiH

  • 2
jelena čanković Foto: fss.rs

Ženska fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je sjajan meč u proveri protiv Bosne i Hercegovine, a uz dopadljivu partiju došla je i ubedljiva pobeda - 6:0 (5:0). 

Fantastičnu partiju pružila je naša najbolja igračica Jelena Čanković koja je upisala čak pet asistencija!

Gledali smo ranije naše devojke u mečevima kada su uspevale da nadigraju i savladaju i jače i atraktivnije rivale, ali čini se da odavno nisu delovale tako uverljivo kao u prvih 45 minuta utakmice sa Bosnom i Hercegovinom, piše na sajtu FSS.

Ceo tim je odigrao perfektan meč, a ostaće zapisano, jer se zaista retko dešava u fudbalu, da je Jelena Čanković demonstrirala silu i moć - čak pet puta je igračica Čelsija asistirala za realizaciju Alegre Poljak, zatim Tijane Filipović u tri navrata i Milice Mijatović.

Svaki put loptom koja je završavala iza zadnje linije odbrane Bosne i Hercegovine, osim u slučaju kada je napravila pravi slalom i onda nesebično poslužila Tijanu Filipović kojoj nije bilo teško da savlada Alminu Hodžić. Posle sjajne igre i rezultata u prvom delu igre, u nastavku je viđen samo jedan gol.

Selektor Dragiša Zečević iskoristio je priliku da pruži šansu i drugim igračicama, jer za tri dana devojke očekuje nova provera, sada protiv Južne Afrike, selekcije koja će učestvovati na predstojećem Prvenstvu sveta.

(Telegraf.rs)

Video: Dileme nema, niti se pitanje uopšte postavlja: Sonja je sigurno najlepša i najzgodnija fudbalerka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA