≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ludnica u Bačkoj Topoli po ukusu Partizana i Čuke: Voša izvukla remi, TSC-u poništen gol u 94. minutu!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šta se sve desilo od 87. minuta!?

  • 9
Petar Ratkov, TSC protiv Vojvodine Foto: MN Press

Fudbaleri TSC-a poradovali su se u 94. minutu pobedi protiv Vojvodine u 29. kolu Superlige Srbije, ali je posle skoro petomenutne provere dosuđen ofsajd, te je pokrajinski derbi završen 1:1.

Ovo najviše raduje Čukarički koji sada deli drugu poziciju sa timom iz Bačke Topole, ali i Partizan koji je sada na samo +2 od tog drugog mesta koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Sve je bilo po ukusu domaćina do 87. minutu.

Kontrola igre, veći posed i veoma jalovi napadi Vojvodine, a sve to je u međuvremenu krunisano pogotkom koji je obezbeđivao tri veoma bitna boda.

Iz prekida sa leve strane je centrirao Luka Ilić, a lopta je prohujala kroz peterac i došla do druge stative gde se našao Petar Ratkov koji ju je sproveo u mrežu za 1:0 u 17. minutu

Već pri kraju utakmice, kada je Voša bila nemoćna, TSC je imao zicer koji nije bio konvertovan u gol, a onda je stigla kazna.

U 87. minutu štoper Bačke Topole pravi jedanaesterac na jedan volšeban način - udara ga lopta prvo u nogu, a onda u neprirodno izbačenu ruku, a posle VAR provere sudija pokazuje na belu tačku.

Uroš Nikolić u 90. minutu gađa i pogađa desni donji ugao bez problema.

Kada su svi videli remi, u 94. minutu se posle jednog flipera odbija lopta do Aranđela Stojkovića koji sa pet metara ubacuje u trans svoju ekipu i domaće navijače.

Ipak, posle nove provere u VAR sobi, sudija pokazuje ofsajd i ostaje na snazi remi koji će sada dobro zamisliti TSC koji se u jednom momentu zadržao u raju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iggy

    7. april 2023 | 19:11

    Neda mafija da patlidzan bude 3. ili 4.

  • BOBA

    7. april 2023 | 19:38

    Ovo nije ni u ludilu penal,izbio loptu i pogodio sebe u ruku,klasična napucana lopta,ovo ne bi ni Duljaj svirao,bruka i sramota,kada udari igrača lopta u telo i posle toga u ruku po pravilima nije penal,partizanovci koji su realni ne bi ovo svirali,krenule sudije da režiraju borbu za drugo mesto da proguraju Partizan,lakrdija

  • Marko arbitar

    7. april 2023 | 19:01

    Na samo -2 do drugog mesta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA